010 321 0110

Laadukasta Nostolava-auton Vuokrausta - ​ Mäenpää yhtiöt

Turvallista työskentelyä korkealla sekä vaikeasti ulottuvissa kohteissa nostolava-autolla Helsingissä ja koko Suomen alueella

Tiesitkö, että nostolava-autojen eli nostokorin vuokraus voi tehostaa ja helpottaa monenlaisten korkealla tapahtuvien työtehtävien suorittamista? Maenpää Yhtiöt tarjoaa nostolava-autojen vuokrauspalvelut, jotka mahdollistavat työskentelyn jopa 70 metrin korkeudessa ja sivu-ulottumilla, jotka voivat yltää jopa noin 40 metrin päähän. 

Olipa kyseessä sitten pieni huoltotyö tai suuri rakennusprojekti, me olemme valmiina palvelemaan sinua nostolava-autolla kaikissa korkealla suoritettavissa tehtävissä.

Nostokalustomme työskentelykorkeudet aina 70 metriin ja sivu-ulottumat jopa noin 40 metriin.

Olemme aina valmiina palvelemaan kaikissa korkealla tapahtuvissa työtehtävissä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri työtehtävä.

Kun valitset Maenpää Yhtiöt nostolava-autojen eli nostokoriautojen vuokraukseen, valitset luotettavan kumppanin, joka tarjoaa huippulaatuisia koneita ja ammattitaitoista palvelua.
Nostolava-auto korkealle

Turvallista työskentelyä korkealla sekä vaikeasti ulottuvissa kohteissa Helsingissä ja koko Suomen alueella

Nostolava-auto korkealle

Tiesitkö, että nostolava-autojen vuokraus voi tehostaa ja helpottaa monenlaisten korkealla tapahtuvien työtehtävien suorittamista? Maenpää Yhtiöt tarjoaa nostolava-autojen vuokrauspalvelut, jotka mahdollistavat työskentelyn jopa 70 metrin korkeudessa ja sivu-ulottumilla, jotka voivat yltää jopa noin 40 metrin päähän. 

Olipa kyseessä sitten pieni huoltotyö tai suuri rakennusprojekti, me olemme valmiina palvelemaan sinua kaikissa korkealla suoritettavissa tehtävissä.

Nostokalustomme työskentelykorkeudet aina 70 metriin ja sivu-ulottumat jopa noin 40 metriin. Olemme aina valmiina palvelemaan kaikissa korkealla tapahtuvissa työtehtävissä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri työtehtävä.

Kun valitset Maenpää Yhtiöt nostolava-autojen vuokraukseen, valitset luotettavan kumppanin, joka tarjoaa huippulaatuisia koneita ja ammattitaitoista palvelua.

Tutustu nostolava-auto (nostokori) kalustoomme

Mäenpää Yhtiöt toteuttaa haastavimmatkin nostopalvelut ammattitaidolla. 

Kouluttamamme kuljettajat nostavat henkilöstön turvallisesti korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, huolletuilla, ensiluokkaisessa kunnossa olevilla nostokoriautoillamme.​ Olemme nostaneet vuosien saatossa lukuisten eri alojen ammattilaisia, operoineet rakennustyömailla, tehtaissa, teollisuusalueilla, valomainosten, tukiasemien ja sähköverkkojen rakentamisen parissa.

Kaupunkiolosuhteissa nostotyöt vaativat usein katulupia, sekä liikennejärjestelyitä. Lupa-asiat hoituvat helposti kauttamme kaikille nostokoriautoille / nostolava-autoille ja henkilönostimille.

 

Nostolava-auto eli nostokoriauto

Nostolava-auto, jota usein kutsutaan myös nostokoriautoksi tai koriautoksi, on turvallinen ja tehokas tapa suorittaa korkealla tapahtuvaa työskentelyä. Nostolava-auto soveltuu erityisen hyvin työhön, jossa tarvitaan suurta sivu-ulottumaa tai työskentelykorkeutta.

Tyypillisiä töitä nostolava-autolla on monenlaiset asennus, rakennus, teollisuuden huoltotyöt, sekä ikkunoiden pesut, lumenpudotukset, kiinteistöihin kohdistuvat huollot. Ammattitaitoiset kuljettajat ovat aina mukananne ja valmiina auttamaan töissänne – tämä myös säästää resurssejanne.

Riskienotto ei ole ammattitaitoa – huolellisuus ja varovaisuus ovat!

Omat, koulutetut kuljettajamme takaavat turvallisen työskentelymahdollisuuden koko nostotapahtuman ajan erilaisissa kohteissa ja olosuhteissa. Työturvallisuus on meille tärkeää!

Kuljettajamme ovat aina valmiina toimimaan asiakkaan apuna kaikissa nosto-, asennus-, ja huoltotöissä.

Tarvittaessa käymme ennalta kartoittamassa työmaan nostotarpeet ja tekemässä riskienarvioinnin, sekä valitsemassa juuri oikean nostolava-auton tai henkilönnostimen työn suorittamiseen.

Nostokoriautojen monipuoliset lisäominaisuudet nostotarpeen ja kohteen mukaan

Nostokoriautoissamme on monipuolisia lisävarusteita:

  • Generaattori
  • Paineilma/vesilinjat työkoriin
  • Nostotallat laseille ja valomainoksille yms.
  • Hydraulinen asennusvinssimahdollisuus, mm. kevytelementtiasennuksiin ja lasiasennuksiin.

 

Henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan!