Nostopalvelut Helsinki ja Uusimaa

Turvallista työskentelyä korkealla sekä vaikeasti ulottuvissa kohteissa Helsingissä ja koko Suomen alueella

Nostokalustomme työskentelykorkeudet aina 70 metriin ja sivu-ulottumat jopa noin 40 metriin. Olemme aina valmiina palvelemaan kaikissa korkealla tapahtuvissa työtehtävissä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri työtehtävä.

Tutustu nostolava-auto kalustoomme

Mäenpää Yhtiöt toteuttaa haastavimmatkin nostopalvelut ammattitaidolla. 

Kouluttamamme kuljettajat nostavat henkilöstön turvallisesti korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, huolletuilla, ensiluokkaisessa kunnossa olevilla nostokoriautoillamme.​ Olemme nostaneet vuosien saatossa lukuisten eri alojen ammattilaisia, operoineet rakennustyömailla, tehtaissa, teollisuusalueilla, valomainosten, tukiasemien ja sähköverkkojen rakentamisen parissa.

Kaupunkiolosuhteissa nostotyöt vaativat usein katulupia, sekä liikennejärjestelyitä. Lupa-asiat hoituvat helposti kauttamme kaikille nostokoriautoille / nostolava-autoille ja henkilönostimille.

 

Nostolava-auto eli nostokoriauto

Nostolava-auto, jota usein kutsutaan myös nostokoriautoksi tai koriautoksi, on turvallinen ja tehokas tapa suorittaa korkealla tapahtuvaa työskentelyä. Nostolava-auto soveltuu erityisen hyvin työhön, jossa tarvitaan suurta sivu-ulottumaa tai työskentelykorkeutta.

Tyypillisiä töitä nostolava-autolla on monenlaiset asennus, rakennus, teollisuuden huoltotyöt, sekä ikkunoiden pesut, lumenpudotukset, kiinteistöihin kohdistuvat huollot. Ammattitaitoiset kuljettajat ovat aina mukananne ja valmiina auttamaan töissänne – tämä myös säästää resurssejanne.

Riskienotto ei ole ammattitaitoa – huolellisuus ja varovaisuus ovat!

Omat, koulutetut kuljettajamme takaavat turvallisen työskentelymahdollisuuden koko nostotapahtuman ajan erilaisissa kohteissa ja olosuhteissa. Työturvallisuus on meille tärkeää!

Kuljettajamme ovat aina valmiina toimimaan asiakkaan apuna kaikissa nosto-, asennus-, ja huoltotöissä.

Tarvittaessa käymme ennalta kartoittamassa työmaan nostotarpeet ja tekemässä riskienarvioinnin, sekä valitsemassa juuri oikean nostolava-auton tai henkilönnostimen työn suorittamiseen.

Nostokoriautojen monipuoliset lisäominaisuudet nostotarpeen ja kohteen mukaan

Nostokoriautoissamme on monipuolisia lisävarusteita:

  • Generaattori
  • Paineilma/vesilinjat työkoriin
  • Nostotallat laseille ja valomainoksille yms.
  • Hydraulinen asennusvinssimahdollisuus, mm. kevytelementtiasennuksiin ja lasiasennuksiin.

 

Henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan!