010 321 0110

Kuukulkijat akku- tai polttomoottori käyttöisinä

Henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan. Soita ja kysy lisää.

Kuukulkijat vuokralle vaativiin olosuhteisiin

Kuukulkijat sopivat hyvin ahtaisiin ja liikkumista vaativiin työkohteisiin. Kuukulkijoita saatavana akku- ja polttomoottorikäyttöisinä.

Polttomoottorikäyttöisenä kuukulkijat sopivat parhaiten ulko-olosuhteisiin, jossa vaaditaan hyvää etenemiskykyä. Akkukäyttöisinä kuukulkijat soveltuvat parhaiten jälkiä jättämättömillä renkailla sisätiloihin, joissa vaaditaan nostokorkeutta ja ulottumaa, mutta työskentelytilaa on vähän. 

Kuukulkijalla voidaan työskennellä ja ajaa kori ylhäällä, ilman tukijalkoja. Nivelpuomin avulla pystytään ulottumaan vaikeidenkin esteiden yli ja ali.

Voimme toimittaa myös muut itsekulkevat henkilönostimet vuokrakäyttöön laajan yhteistyöverkostomme ansiosta.

Kuukulkijat – Helsinki ja Uudenmaan alue.

KUUKULKIJA 12 m

Sisäkäyttö / Akkukäyttöinen

Klikkaa kuva suuremmaksi.

KUUKULKIJA 21 m

Nivel- ja teleskooppinostin / Diesel

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Mäenpää Yhtiöt / Helsinki ja Uusimaa

Olemme yli 40-vuotta vanha Suomalainen yritys joka on erikoistunut nostolava-autojen, henkilönostimien sekä rakennuskoneiden vuokraukseen. Tänä päivänä olemme satojen yritysten luotettava yhteistyökumppani. Olemme yksi vanhimmista alalla toimivista yrityksistä, kun kyse on henkilöiden nostamisesta. Autamme asiakasta löytämään oikean ja kustannustehokkaan ratkaisun. Valikoimastamme löytyy laitevalmistajien parasta tarjontaa hyvillä ominaisuuksilla. Toimintamme keskiössä on kestävä ajattelu, jolla olemme luoneet pitkiä sekä vankkoja asiakassuhteita. Olemme sitoutuneet korkeaan laatuun ja palveluun. – Jos jotain tehdään, tehdään se kunnolla.

Kuukulkija 12 m

Haluan tarjouksen tästä tuotteesta.

Kuukulkija 21 m

Haluan tarjouksen tästä palvelusta.