010 321 0110

Mäenpää Yhtiöt Yli 40 vuoden kokemus nostopalveluista

Karkkilan Halli ja Kone Oy

Mäenpää Yhtiöt on yli 40-vuotta vanha Suomalainen yritys joka on erikoistunut nostolava-autojen, henkilönostimien sekä rakennuskoneiden vuokraukseen. Tänä päivänä olemme satojen yritysten luotettava yhteistyökumppani. Olemme yksi vanhimmista alalla toimivista yrityksistä, kun kyse on henkilöiden nostamisesta. Autamme asiakasta löytämään oikean ja kustannustehokkaan ratkaisun. Valikoimastamme löytyy laitevalmistajien parasta tarjontaa hyvillä ominaisuuksilla. Toimintamme keskiössä on kestävä ajattelu, jolla olemme luoneet pitkiä sekä vankkoja asiakassuhteita. Olemme sitoutuneet korkeaan laatuun ja palveluun. – Jos jotain tehdään, tehdään se kunnolla.

Kestäviä asiakassuhteita

Mäenpää Yhtiöt aloitti toimintansa nostolava-autojen vuokrauksella. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme myös henkilönostimien ja rakennuskoneiden vuokraukseen. Nostokalusto- ja rakennuskonevuokrauksesta meillä on yli 40 vuoden kokemus. Juuri sillä saralla olemmekin onnistuneet luomaan paljon pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Maltillista kasvua

Yrityksemme on ollut koko historiansa ajan samojen henkilöiden omistuksessa. Tämä on tuonut toimintaamme vahvaa ja kauaskantoista näkemystä. Olemme kasvattaneet yritystämme maltillisesti ja kehittäneet toimintaamme joustavaksi sekä asiakaslähtöiseksi.