010 321 0110

Henkilönostin vuokraus

Henkilönostin vuokraamosta saksilavanostimet, erikoisnostimet, kuukulkijat ja perässävedettävät teleskooppinostimet

Vuokraa henkilönostimet kaikkiin projekteihisi

Mäenpää-Yhtiöiden henkilönostin vuokraamomme tarjoaa laajan valikoiman nostovälineitä kaikkiin tarpeisiisi. Meiltä löydät kaiken saksilavanostimista, erikoisnostimista ja kuukulkijoista aina perässä vedettäviin teleskooppinostimiin. Olipa kyseessä sitten rakennustyömaa, kunnossapitotyöt tai erityiset asennustehtävät, meillä on tarjottavana aina juuri sinulle sopiva nostin.

Teknologialla tehostettu vuokrauskokemus

Henkilönostimemme ovat huippuluokkaa ja varustettu viimeisimmällä teknologialla. Tarjoamme sekä sähkö-, akku- että polttomoottorikäyttöisiä nostimia, jotka soveltuvat niin ulko- kuin sisätilakäyttöön. Tämä monipuolisuus varmistaa, että valitsemasi nostin vastaa täydellisesti työtehtäväsi vaatimuksia.

Turvallisuus ja Tehokkuus Työssäsi

Turvallinen ja tehokas työskentely korkeuksissa on meidän henkilönostimiemme perusta. Meiltä löydät oikean ratkaisun erilaisiin projekteihin, kuten maalaustöihin, rakennusprojekteihin, asennuksiin, katto- ja seinäpesuihin tai sähkötöihin. Meidän asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan sopivan nostimen projektisi tarpeisiin.

Täysi tuki ja koulutus käyttäjille

Me huolehdimme, että saat kaikki tarvittavat tiedot ja koulutuksen nostimien turvalliseen käyttöön. Tarjoamme kattavan opastuksen turvalliseen nostamiseen ja erikoisnostimien käyttöön.

Tutustu vuokrakalustoomme

henkilönostin vuokrattuna

Henkilönostimet lisäävät työturvallisuutta rakennustyömailla ja huoltotöissä

Tyypillisiä käyttökohteita henkilönostimille ovat maalaus-, rakennus-, asennus-, pesu- ja sähkötyöt. Nostimen päätyypit ovat hinattavat puominostimet, saksilavanostimet ja kuukulkijat.

Henkilönostimen valinnassa on hyvä käyttää ammattitaitoisen vuokraamohenkilökunnan apua. Henkilönostimia käyttävän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.